Начин на приготвяне
Брашното се смесва с бакпулвера, ванилията и солта. В отделен съд се смесват захарта и олиото. Яйцата се разбиват в отделен съд, като се бият, докато се появи пяна. Добавя се половин чаша мляко.
Яйцата и млякото се добавят към брашното, добавя се захарта с олиото и се разбърква, докато се махнат всички бучки. В кръгла тава, постлана с хартия за печене, се излива тестото и се пече 40 минути на 180 градуса.
Вади се и се оставя да се охлади на стайна температура. С клечка за зъби се правят дупки, които са по цялата повърхност на тестото, но не са много дълбоки.
Останалото мляко се смесва с кондензираното мляко и сухото мляко. Добавя се ромът и се разбърква добре. Този крем се излива върху изстиналото печено тесто. Сервира се веднага.