Ребърца по каубойски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k957
Ребърца по каубойски2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
5
"Добре се, не е нужно да яздите кон, за да похапнете от тези ребърца. Но само този път"

Необходими Продукти

  • свински ребра - 1 кг
  • чили сос - ½ ч.ч.
  • сладко от грозде - ½ ч.ч.
  • червено вино - 2 с.л.
  • горчица - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и поставяме в тавичка ребрата. Печем ги във фурна първо завити под фолио, след около 1 час и половина и без него още 30 минути.

Смесваме сладкото, чили соса, виното и горчицата и подгряваме сместа докато сладкото се стопи. Намазваме ребрата със сместа, солим на вкус и печем още 20 мин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: