Свинско с кисели краставички и целина

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
20/12/2015
Приготвяне40 мин.
Готвене90 мин.
Общо130 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 598
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо и го запържваме в мазнината. След като го извадим, в същата мазнина запържваме ситно нарязаните моркови и целина.

Добавяме доматеното пюре, брашното и червения пипер и запържваме.

Разреждаме с бульон или вода и връщаме месото. Задушаваме за 30 мин. на тих огън.

Прибавяме и краставичките, нарязани на лентички. Овкусяваме на вкус със сол и черен пипер, задушаваме за още 20 мин.

Поръсваме с магданоз преди сервиране.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар