Бистра курбан чорба от агнешко месо

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
19/11/2015
"Само за майстори - точна рецепта за бистра курбан чорба с агнешко "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо35 366
  • Преглеждания за месеца1404
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на малки кубчета, поставяме го в тенджера и го заливаме със студена вода.

Оставяме да ври, като махаме образувалата се пяна.

Нарязваме на едро морковите и целината и ги прибавяме към месото.

Към края на варенето прибавяме зърната черен пипер и дафиновия лист.

Варим до готовност и сервираме без зеленчуците.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Петя
Петя
14.09.2017 17:57
Абе,майстори,майстори,ама защо е нужен цял куп подправки? Ужасявам се само като го чета...
8
0