Домашен пълнен шаран

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
20/11/2015
"Майсторско изпълнение - домашен пълнен шаран с влудяващ вкус и аромат"
Приготвяне20 мин.
Готвене110 мин.
Общо130 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 441
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно лука и го изпържваме в олиото, докато омекне.

Прибавяме ситно нарязания магданоз, черния пипер и сол.

Изчистваме и измиваме шарана. Оставяме да престои в тенджера със студена вода, в която сме добавили и нарязания на кръгчета лимон за 2 часа.

С получената зеленчукова смес пълним шарана и го зашиваме. Намазваме с олио и печем на 180 градуса за час и половина.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар