Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили с червен лук и ементал

Фусили с червен лук и ементал

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
167383131623
Фусили с червен лук и ементал
Снимка: Кристина Черникова
1 / 2
30/11/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
6
"За приготвянето на перфектния бърз обяд не ви трябват нито много време, нито много продукти - само малко желание"

Необходими Продукти

  • фусили - 1 пакет
  • ементал - 100 г
  • лютеница - 200 г едросмляна
  • червен лук - 1 глава
  • зехтин - 3 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • червен пипер
  • къри
  • черен пипер
  • босилек
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват според указанието на опаковката, измиват се със студена вода и се поставят в гевгир, за да се отцедят.

Лукът и чесънът се скълцват и се задушават в зехтин.

Щом омекнат, към тях се прибавят фусилите и подправките. Яденето се отдръпва от котлона и се смесва с парченца ементал и лютеница. Сервира се, докато е още топло.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Monika Ivanova
Monika Ivanova
а ако искате мръвчица с кайма съм ги правила и са супер
13.05.2016 20:33