Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Пържен карагьоз с царевично брашно

Пържен карагьоз с царевично брашно

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k4k9587k
Пържен карагьоз с царевично брашно3 / 3
09/12/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"За всички, които не искат лятото да свършва и им се иска да са на морето - пържен карагьоз с царевично брашно"

Необходими Продукти

  • карагьоз - 500 г
  • царевично брашно - 3 с.л.
  • сол - на вкус
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, измиваме и посоляваме рибата.

В чиния сипваме царевичното брашно и солта, като разбъркваме добре.

Овалваме рибата в брашното.

Загряваме олиото в тигана и пържим рибата в него до златисто.

Сервираме веднага.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Люси
Люси
И пържен е много вкусен, не само на скара!
09.12.2015 18:21