Филетиран пържен толстолоб

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
10/12/2015
"Вие си запишете всички съставки на рецептата, а ние ще отидем за още бира!"
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 408
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • толстолоб - 1 бр.
  • царевично брашно - 4 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • олио - 60 мл
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и почистваме рибата от главата, опашката, перките и люспите.

Внимателно отделяме филетата, като започнем от външната част на рибата да отделяме гръбнака.

Нарязваме филетата на средно големи парчета.

В чиния разбъркваме царевичното брашно със солта и потапяме рибата в него.

Леко я изтупваме от излишното брашно и я пържим в сгорещено олио от двете страни.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Люси
Люси
10.12.2015 16:55
Толстолоба е много вкусна риба.
0
0