Постна червена леща с червен лук

22/12/2015
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
"За любителите на чевената леща! Това е една страхотно вкусна, ароматна и прекрасна супа, която гарантираме, че ще Ви стане любима!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо19 216
  • Преглеждания за месеца749
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и нарязваме на дребно лука, моркова и чесъна.

В тенджера сгорещяваме олиото и прибавяме зеленчуците, задушаваме за кратко под капак.

Измиваме много добре под течаща вода лещата.

Изсипваме лещата при зеленчуците и заливаме с вода.

Варим до готовност, като подправяме на вкус със сол и чубрица.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар