Постна червена леща с червен лук

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
22/12/2015
"За любителите на чевената леща! Това е една страхотно вкусна, ароматна и прекрасна супа, която гарантираме, че ще Ви стане любима!"
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 993
  • Преглеждания за месеца468
  • Преглеждания за седмицата116
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме и нарязваме на дребно лука, моркова и чесъна.

В тенджера сгорещяваме олиото и прибавяме зеленчуците, задушаваме за кратко под капак.

Измиваме много добре под течаща вода лещата.

Изсипваме лещата при зеленчуците и заливаме с вода.

Варим до готовност, като подправяме на вкус със сол и чубрица.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румяна С.
Румяна С.
08.09.2019 18:17
Супичката стана мн вкусна! Благодаря за рецептата:) Добавих и малко домашна консерва домати около 4-5 с.л. + сух босилек.
0
0