Веган бонбони с канела и сусам

СтейсиСтейси
Чирак
42
179
55
108
1
30/12/2015
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции12-15 бр.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 071
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За предпочитане е сушените плодове да са без костилка, за да няма после неприятна изненада.

Сушените плодове се изсипват в 1 купа и се мачкат 10-тина минути с вилица. Към тях се добавят обелените банани и подправките и продължава да се бърка до получаване на смес, от която без проблем могат да се оформят веган бонбоните.

Въртим ги в ръце, докато станат на топчета, и ги овалваме в кокосовите стърготини, рожков или сусама.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Стейси
Стейси
17.01.2016 17:40
Мога да намина с чувала с бонбони :))
1
0
Admin
Admin
31.12.2015 16:26
Значи време е и за офиса да направиш едни такива бонбонки, няма само бисквити да ядем :)
3
0
Topato
Topato
31.12.2015 18:24
Admin е прав. Редно е всички в офиса да пробват тези бонбонки.
1
0
Криси Черникова
И ние вкъщи си правим подобни бонбонки, много са вкусни и най-важното-без консерванти!
2
0