Домашно червено кадифе

Деси МариноваДеси Маринова
Готвач
196
923
204
491
1
05/01/2016
"Няма да ви питаме, защото знаем, че обичате червено кадифе, просто ще ви дадем рецептата, за да си я приготвите сами"
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции8-10
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 971
  • Преглеждания за месеца178
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесваме всички сухи съставки без захарта: пресятото брашно, солта, бакпулвера, ванилията, содата и какаото. В отделна купа разбиваме яйцата със захарта, постепенно добавяме олиото, айряна, кафето и червената боя.

Постепенно добавяме сухите съставки към сместта. Консистенцията на сместа трябва да бъде като за кекс. Според диаметъра на тавите ви може да разпределите сместа в 2 или 3 тави. Печем в умерена фурна.

Кремът се получава, като разбием сладкарската сметана с пудра захарта, след това добавяме и крема сиренето.

След като блатовете изстинат, редуваме блат, крем, блат, като завършваме с крем. Накрая заливаме с разтопения на водна баня шоколад.

Украсата е по желание.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#267947
Моята рецепта не е точно такава, но... ??
0
0