gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Паниран кашкавал в кори

Паниран кашкавал в кори

Наталиа ПетроваНаталиа Петрова
Чирак
5116173186
07/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
10 мин.
Порции
4
"Сензация!!! Открихме тайната на перфектния паниран кашкавал! За повече подробности прочетете рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на плочки с големина по желание.

Корите за баница се разрязват на две половини. Всяко парченце кашкавал се опакова в кора /по желание може и в две кори/.

Потапя се в разбитите яйца и се пържи за 3-4 минути в силно сгорещено олио.подобни рецепти

подобни рецепти
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: