Бейкуел кейк с праскови и боровинки

Ирина Андреева JolieИрина Андреева Jolie
Готвач
232
1k
674
1k
1
10/01/2016
"Вярвате ли в любовта от първа хапка или да ви почерпим с още едно парче от този ароматен бейкуел кейк с праскови и боровинки"
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо473
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото и захарта се разбиват до пухкав крем. Добавят се едно по едно яйцата, брашното, бакпулверът, ваниловата есенция и смлените бадеми. Разбъркайте добре с шпатула, добавете боровинките (150 г) и разбъркайте внимателно.

Пече се правоъгълна тавичка, покрита с хартия за печене, на 180 градуса.

Нарежете прасковите на полумесеци и ги наредете на три реда с малко разстояние между тях. Посипете филираните бадеми отгоре.

Печете за около 30-40 мин. Проверете дали е готово с дървена клечка.

Малко преди да извадите сладкиша, изсипете останалите боровинки.

Оставете да се охлади, преди да го консумирате.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар