Панирано филе от риба с бира

SssSssНовак2220
08/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 104
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаната на порции риба осоляваме, слагаме подправките и лимона. Така маринована оставяме рибата да престои два часа. След това я панираме.

Смесваме в яйцата, а после галетата и бирата. В тази смес овалваме рибата.

Пържим в загряло олио до зачервяване.

Рибата се сервира с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар