Крем супа с червено цвекло

11/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 505
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата40
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Възварете вода в тенджера. Междувременно почистете цвеклото, лука и моркова. Надребнете ги заедно с чушките и ги пуснете във врящата вода. Варете продуктите, докато омекнат.

Прибавете бульона и нарязани на кубчета картофи. Щом се сварят, прибавете надребнения домат и малко магданоз. Овкусете със сол и черен пипер. Оставете яденето да къкри още около десетина минути и го махнете от огъня.

Излейте част от супения бульон. Целта е зеленчуците да бъдат покрити с течност и от бульона да има около 2 пръста над тях. Прибавете маргарина и разбъркайте.

Пасирайте супата. Сипете млякото и отново пасирайте. Върнете на котлона и оставете да къкри още 5 минути. Поднесете супата със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар