Панировка за цаца

Панировка за цаца

тинтин
Новак
276642k
Панировка за цаца1 / 3
25/03/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Готвене10 мин.
Общо30 мин.
Порции1-2
"Само с тази панировка цацата става неустоимо хрупкава!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби.

Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта.

Потапяме рибата в панировката и пържим в олио.

Рейтинг

5 7
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: