Цаца плакия

Daniela D.Daniela D.
Новак
2817
25/04/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Няма как да не поднесем тази цаца с една ледено студена биричка"

Необходими Продукти

  • цаца - 1 кг
  • зелен лук - 4 връзки
  • домати - 250 г буркан
  • червен пипер - 1 с.л.
  • джоджен - 1връзка
  • вода - 1 ч.ч.
  • сол - на вкус
  • олио - 1/2 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме цацата от главите и опашките, измиваме и я слагаме в тава или плаке.

Нарязваме лука и със всички останали продукти без водата прибавяме към рибата.

Разбъркваме добре, добавяме водата. Печем докато водичката се изпари и плакията хване коричка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
59
42
30
20
10
Дай твоята оценка: