Цаца на фурна

тинтин
Новак
36821
Цаца на фурна1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
60 мин.
Порции
1
"Хрупкава цаца без пържене? Мисията е възможна с нашето предложение за цаца на фурна!"

Необходими Продукти

  • цаца - 500 г
  • зелен лук - 2 връзки
  • доматен сок - 300 мл
  • олио - 100 мл
  • сол - на вкус
  • джоджен - 1/2 връзка
  • мента - 5 клонки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме рибата от главите и я измиваме в две-три води. Слагаме я в плаке.

Добавяме ситно нарязаните лук, джоджен и мента. Посоляваме на вкус. Прибавяме доматеният сок и олиото. Разбъркваме добре.

Слагаме във фурната и печем на 180 градуса за около 40-50 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.2
55
48
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
Няма нищо ...само реклама
21.10.2023 15:10
моряка
моряка
Това е цаца плакия.Става и с цели лаяжи
27.01.2014 23:15
2
миглена
миглена
защото няма нищо общо с рецептата :)
27.01.2014 18:48
2
лукчо
лукчо
защо на снимката цацата е с глави, нали се махат?
22.08.2013 12:39
бай Тошо
бай Тошо
Вкусна гозба.
09.09.2011 17:30
1