Gotvach.bg»Рецепти»Риба»Пържена Риба»Панировка за цаца

Панировка за цаца

тинтин
Новак
308013k
25/03/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1-2
"Само с тази панировка цацата става неустоимо хрупкава!"

Необходими Продукти

  • цаца - 500 г
  • сол
  • белтъци - 2 бр.
  • брашно - 1/2 ч.ч.
  • вода - 1/2 ч.ч.
  • олио - 2 с.л.
  • сол - 3 щ.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цацата измиваме добре. Осоляваме я леко.Оставяме я да престои 10 минути. След това я набучваме на клечки за зъби.

Приготвяме панировката от разбитите белтъци, брашното, водата, олиото и солта.

Потапяме рибата в панировката и пържим в олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
57
44
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Sisi Antova
Sisi Antova
Чудесно хрупка!
06.07.2014 17:50
2
1
дедо пацо
дедо пацо
Предлагам Ви да опитате следната панировка за риба: брашно+гаалета+девесил+сол+черен пипер+чесън на прах,коичесвата са по ваша преценка.Те това се разбърква добре,рибата се отъркалва в панировката и се пържи в згорещеното олио.
20.03.2014 15:03
2
1
Цацолюб
Цацолюб
Панировката си е екстра! Пробвайте!
09.09.2012 19:36
1
драганка
драганка
Панировката е ужасна, съжалявам на нашето семейство, въобще не ни хареса.
21.07.2011 21:29
2