Начин на приготвяне
Бананите се обелват и пасират заедно с останалите продукти за крема. Добитият крем се оставя на хладно.
Портокалите се обелват и пасират. Ако получената смес е прекалено течна, може да се изцеди. Ако е като пюре, просто се смесва със стърготините, след което също се слага в хладилника.
Половината от бишкотите се топват за 2 секунди в соевото мляко и се редят по дъното на подходяща тава.
След това получилият се блат се маже с банановия крем. Ако остане от него, се връща в хладилника.
Останалите бишкоти също се напояват за много кратко в соево мляко и се редят в тавата. Мажат се с остатъка от банановия крем и след това с портокаловия.
Полученият десерт се прибира в хладилник за десетина часа. След това се реже на парчета. Преди поднасяне всяко парче се украсява с резенчета свеж портокал.