Праскови с мармалад

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
1971k2102k3
Праскови с мармалад2 / 2
14/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
45 мин.
Порции
1 тава
"Спекулации са това, че Ева е съблазнила Адам с ябълки - с тези прасковки е било"

Необходими Продукти

  • яйца - 4 бр.
  • захар - 2 ч.ч.
  • брашно - 6 ч.ч.
  • амонячна сода - 1 ч.л.
  • олио - 1/2 ч.ч.
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • мармалад - 1 бурканче
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа чупим яйцата и прибавяме захарта, разбиваме с миксер докато се разтвори захарта, след което добавяме олиото, киселото мляко и започваме да бъркаме с лъжица и да добавяме брашното.

Готовото тесто слагаме в хладилника за 12-13 часа. След което го вадим и правим малки топки и ги слагаме да се пекат в две или три тави.

Готовите се издълбават с нож и се пълнят с мармалад по вкус и се лепят една за друга.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: