Пържени дробчета с лук

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
1k
218
634
3
16/01/2016
"Пържени дробчета за душата - консумирайте топли със студена бира и в приятна компания "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
25 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо185 069
  • Преглеждания за месеца2840
  • Преглеждания за седмицата1019
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена25

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тиган нарязваме на по-едри кубчета лука. Добавяме олио и включваме котлона.

Щом се позапържи лукът, добавяме изчистените и измитите дробчета, но не ги режем, а си ги оставяме едри.

С дробчетата добавяме и черният пипер, магданоза и солта.

Изпържваме хубаво манджата и я махаме от котлона. Препоръчително е да се консумират още топли, по-вкусни са.

Ръчно изработена керамична чиния 22 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 22 см
4.69 лв.
Виж ››

Хубавите ястия, които приготвяте, заслужават да бъдат поднесени в красиви чинии - като тази ръчно изработена керамична чиния.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Потребител#257679
Интересно ми е кой и защо изтри коментара ми?! За пореден път се уверявам, че жените са по-слаби готвачи от мъжете, правят всичко джаста-праста в съотношение "едно към десет", само да убият номера. Ако прочетат съвета ми, ще си оближат не само пръстите, а и тигана, като омаат дробчетата.
0
0
Албена Асенова
Солта знам се слага накрая,когато вече са готови дробчртата,за да не станат твърди.
6
0
Албена Асенова
Вкусотйка,а как върви със бира!
1
2