Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#257679
Потребител#257679
Интересно ми е кой и защо изтри коментара ми?! За пореден път се уверявам, че жените са по-слаби готвачи от мъжете, правят всичко джаста-праста в съотношение "едно към десет", само да убият номера. Ако прочетат съвета ми, ще си оближат не само пръстите, а и тигана, като омаат дробчетата.
16.08.2020 09:01
2
Албена Асенова
Албена Асенова
Солта знам се слага накрая,когато вече са готови дробчртата,за да не станат твърди.
14.05.2016 14:27
7
Албена Асенова
Албена Асенова
Вкусотйка,а как върви със бира!
14.05.2016 14:24
1
2
Monika Ivanova
Monika Ivanova
Сега ги изядохме изключително бързо докато са топлички. Много вкусни, ама много.
14.05.2016 13:29
1
Радомира Михайлова
Радомира Михайлова
Понеже не съм почитател на магданоза аз не слагам. И лука си го режа на полумесеци, но рецептата е същата. :) И аз не нарушавам цлоста на дробчетата защото така запазват сочноста си.
03.02.2016 20:24
4
Ваня Благоева
Ваня Благоева
С пррсен лук и кашкавал не съм пробвала, но сигурно ще е вкусно :)
20.01.2016 14:50
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Обичам ги и със зелен лук вместо стар,но него слагам съвсем в края,за да се прегори :) Може и да св настърже кашкавал,докато са още топлички :)
20.01.2016 14:15
1
1

Последно Коментирани

Много крехък пържен дроб4Черен ДробМного крехък пържен дроб41
Теодора  Иванова КаменоваТеодора Иванова Каменова534531k
Пържен свински дроб3Черен ДробПържен свински дроб73
Криси ЧерниковаКриси Черникова166337571
Дробчета с лук на тиганАламинутиДробчета с лук на тиган52
ВИЛИ-Виолета МатеваВИЛИ-Виолета Матева3k23k21k
Свински Бъбреци в Масло3МезетаСвински Бъбреци в Масло11
Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова2k10k10k