В момента ги правя тези дробчета, само, че във фурна и много ми харесва защото има малко и сосче за топене!
10.11.2024 18:06
Анонимен
От много години го правя точно по същия начин направете го и няма да съжалявате
31.03.2024 19:05
1
Niki Zhelyazkova
Много ми хареса рецептата. Бързо се приготвят на тиган. Аз все във фурната ги слагам и пак са с лук.
11.10.2022 20:30
Потребител#257679
Интересно ми е кой и защо изтри коментара ми?! За пореден път се уверявам, че жените са по-слаби готвачи от мъжете, правят всичко джаста-праста в съотношение "едно към десет", само да убият номера. Ако прочетат съвета ми, ще си оближат не само пръстите, а и тигана, като омаат дробчетата.
16.08.2020 09:01
11
7
Албена Асенова
Солта знам се слага накрая,когато вече са готови дробчртата,за да не станат твърди.
14.05.2016 14:27
9
1
Албена Асенова
Вкусотйка,а как върви със бира!
14.05.2016 14:24
4
2
Monika Ivanova
Сега ги изядохме изключително бързо докато са топлички. Много вкусни, ама много.
14.05.2016 13:29
2
Радомира Михайлова
Понеже не съм почитател на магданоза аз не слагам. И лука си го режа на полумесеци, но рецептата е същата. :) И аз не нарушавам цлоста на дробчетата защото така запазват сочноста си.
03.02.2016 20:24
6
Ваня Благоева
С пррсен лук и кашкавал не съм пробвала, но сигурно ще е вкусно :)
20.01.2016 14:50
1
1
Ирина Андреева Jolie
Обичам ги и със зелен лук вместо стар,но него слагам съвсем в края,за да се прегори :) Може и да св настърже кашкавал,докато са още топлички :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани