Домашни дюнери с телешко месо

Русиана МихайловаРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
17/01/2016
"Няма да погледнете други дюнери, опитате ли веднъж тези - страхотни са "
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 185
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се надребнява и се пече с малко мазнина във фурна, като регулярно се разбърква. През това време се замесва тесто от брашното и смес от мая, вода, захар и сол.

То се разкъсва на топки с големината на яйце, които се разточват на тънка кора. Пекат се в леко намазнен тиган. След като се изпекат, се поставят под похлупак, за да омекнат.

Междувременно се прави сос от майонеза, кисело мляко, картофено пюре, кимион и чесън. Всичко се разбърква с тел и с него се мажат питките. Слагат се и от останалите продукти и се завива дюнер.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар