Тиквеник с яйца

Ваня БлагоеваВаня Благоева
Готвач
197
1k
216
712
3
Тиквеник с яйца
Снимка: Rosi Stoyanova
1 / 2
16/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви35 мин.
Общо65 мин.
Порции6-7

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелваме и изчистваме тиквата, след което я режем на пармета и я настъргваме на едро ренде.

Към тиквата прибавяме част от маслото, яйцата, галетата, предварително счуканите орехи и канелата. Разбиваме всичко добре.

Корите една по една ги намазваме с малко масло и същевременно поръсваме с тиквената смес и малко захар.

Навиваме ги на руло и ги слагаме в намаслена тава.

Печем тиквеника в умерена фурна.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: