Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Салата Крънч

Салата Крънч

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Салата Крънч1 / 2
07/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • риба тон - 200 г от консерва
  • рукола - 300 г
  • китайско зеле - 1/2 бр.
  • червен боб - 300 г от консерва
  • чери домати - 200 г
  • хляб - 4 филии пълнозърнест
  • зехтин - 2 с.л.
  • балсамов оцет - 2 ч.л.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Хлябът се нарязва на кубчета и се запича на 120 градуса. Китайското зеле се нарязва на ситно и се смесва с руколата. Рибата тон се намачква с вилица.

Фасулът се отцежда от течността в консервата и се смесва с рибата тон, китайското зеле и руколата. Доматите чери се разрязват на половинки и се добавят в салатата.

Добавя се зехтинът и балсамовият оцет, солта и всичко се разбърква. Сервира се, като се поръсва с печените кубчета хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: