Джинджифилови кюфтета

Ваня  ВеличковаВаня ВеличковаПомощник Готвач630171
22/01/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо780
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Каймата се разбърква с галетата, разбитите яйца, настърганата лимонова кора, лимоновия сок, кърито, смления джинджифил, черен пипер и сол на вкус.

Омесва се добре и се оставя да отлежи 30 минути. След това с мокри ръце се оформят топчета, които се потапят в малко олио,

нареждат се на скара и се пекат 10 минути на не много силен огън, като често се обръщат.

Поднасят се топли, гарнирани с парченца мандарина или ананас.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар