Варени кюфтета

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
630
17
1
26/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 834
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ситно нарязаният лук се вари десетина минути в малко вода. Заедно с водата се прибавя към каймата. Добавят се и ситно нарязаният магданоз, брашното, черен пипер и сол на вкус.

От сместа се оформят кюфтета, които се слагат в тенджера, заливат се с вода, посоляват се и се варят на тих огън около 2 часа.

Накрая се добавя маслото, ястието се снема от огъня и се застройва с яйцата и лимонов сок на вкус.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар