Шоколадови бисквити с марципан и конфитюр

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
23/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене8 мин.
Общо33 мин.
Порции24
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте маслото със захарта. Добавете жълтъците, разбъркайте. Постепенно прибавете и пресятото с бакпулвера брашно и нишесте.

Замесете меко тесто. Завийте го във фолио и оставете за 1час в хладилника. Разточете, изрежете кръгчета и печете на 180градуса, не повече от 7-8минути.

Разточете бадемовия марципан, изрежете кръгчета. Вземете бисквитка, намажете с конфитюр, поставете кръгче марципан и покрийте с друго намазано кръгче бисквитка.

Залейте ги с разтопен шоколад, поръсете с цветни пръчици и оставете в хладилника да се стегнат.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар