Панирани чушки с доматен сос

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева Ибрямова
Помощник Готвач
162
795
120
634
1
26/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 537
  • Преглеждания за месеца174
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овалвате печените чушки в брашно и малко сол. В дълбок тиган загрейте олиото.

Запържвайте чушките, изваждайте ги да се отцеждат в чиния със салфетка. В същата мазнина изсипете настърганите домати, прибавете черния пипер, солта, захарта и нарязания на филийки чесън.

Оставете да ври на тих огън около 20 мин.

Сервирайте като поставяте чушките на чиния и поливате с доматен сос.

Отгоре може да поръсате с магданоз.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар