Филе скумрия на скара

Исман Алиева ИбрямоваИсман Алиева ИбрямоваПомощник Готвач1624591
29/01/2016
"Има много начини за приготвяне на скумрия, но този определено ни е фаворит "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 371
  • Преглеждания за месеца101
  • Преглеждания за седмицата44
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Полузамразеното рибно филе се поръсва с черен пипер и сол. Оставя се да престои 1-2 часа.

Междувременно от доматеното пюре, олиото и водата се прави гъста каша. Филето се потапя в кашата и се пече в предварително почистена, намаслена и загрята скара.

Гарнира се с парче лимон, салата от фасул или варени картофи. Поднася се топло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар