Гъша запеканка с кашкавал

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
637
954
181
593
1
30/01/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо864
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бутчетата се сваряват в 1 литър подсолена вода. Морковът, зелето, целината и картофите се нарязват на ситно, а празът и лукът - на колелца.

Прибавят се към бутчетата и супата се вари още 1 час. Месото се изважда, обезкостява се и се нарязва.

Сварените зеленчуци се пасират и се връщат в бульона заедно с месото. Фурната се загрява до 250 °С.

В тава се редят пържените филийки. Те се покриват със супата, като е възможно да остане от сместа. Поръсва се с настъргания кашкавал.

Подправя се с черен пипер. Залива се с разтопеното масло, слага се във фурната и се оставя около 15 минути, докато се образува златиста коричка.

Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Квадратна алуминиева тава с незалепващо покритие 37 см
47.99 лв.
Виж ››

Само си представете как влизате в кухнята и отваряте фурната, от която се носи невероятен аромат на вкусната гозба, която сте приготвили в новата си алуминиева тава. А защо не и сладкиш, с който да поглезите любимите си хора? Вашата квадратна тава с незалепващо покритие ще ви бъде верен помощник в тази мисия.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар