Пържен шаран с бяло брашно

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1511
1415
1545
5
31/01/2016
"Пърженият шаран е класика и докато ние го приготвяме, вие поне нарежете една салата "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
10 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо21 425
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена10

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчиства се шаранът от люспите, отстранява се главата.

Измива се и се реже на шайби.

Осолява се и се оставя да престой поне 1 час, да си поеме солта.

След което парчетата се набрашняват от всички страни и се слагат в сгорещеното олио да се пържи шарана.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ваня Георгиева
Аз също го харесвам добре изпържен, дори препържен. :)
2
0
Сия Рибагина
Сия Рибагина
11.04.2016 19:13
Шарана го обичам само приготвен по този начин,хубаво изпържен
3
0