Оригинални царски сарми

Добринка ПетковаДобринка ПетковаМастър Шеф12522051396
31/01/2018
"И тогава царицата казала на царя да претака зелето и да провери дали е готово, за да му сготви от любимите сарми "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
14 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо99 380
  • Преглеждания за месеца471
  • Преглеждания за седмицата209
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена14

Необходими Съставки

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете продуктите без зелката и ги смесете с подправките. С получената смес завийте сармичките с зелевите листа.

Средната част на зелката я нарежете на ситно и овкусете с олио, червен пипер и подправки. Изсипете в съда, в който ще готвите сармите.

Наредете сармите върху зелето и сложете 2 чаши топла вода. Поръсете ястието малко червен пипер и похлупете съда.

Печете зелевите сарми на 200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар