Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Рулца»Рулца от бекон с кайма

Рулца от бекон с кайма

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k5
Рулца от бекон с кайма2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • бекон - 400 г нарязан на тънки листа
  • кайма - 500 г
  • галета - 3 - 4 с.л
  • яйца - 1 бр.
  • лук - 1 глава
  • чесън - 2 - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме каймата със ситно нарязания лук и чесън. Към нея добавяме галетата и яйцето. Овкусяваме на вкус със сол и черен пипер. Омесваме каймата добре.

Взимаме лист бекон и го пълним със сместа. Навиваме ги на руло, може да ги завържем с конче, за да не се развият.

Готовите рулца се слагат в тава върху хартия за печене и ги подреждаме, но да има малко разстояние един от друг.

Печем в предварително загрята фурна на 190 градуса до готовност. Може да сервирате с картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: