Свинско с лук и моркови

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
02/02/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 207
  • Преглеждания за месеца38
  • Преглеждания за седмицата12
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 400 г
  • моркови - 3 бр.средни
  • лук - 2 глави
  • дафинов лист
  • черен пипер
  • сол на вкус
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на малки парчета и се запържва в дълбока тенджера. Лукът се нарязва ситно. Морковите се нарязват на кръгчета. Добавят се към месото.

Ястието се овкусява с черен пипер, сол и дафинов лист. Слага се 2-3 листенца дафинов лист. Долива се вода, колкото да покрие месото и зеленчуците и се оставя да къкри на тих огън до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Джемиле Чешлиева
Повторих рецептата, но този път към продуктите добавих доматен сок,ориз домати и зелени чушки
0
0