Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Гъби в Масло»Задушено-пържени гъби

Задушено-пържени гъби

Лидия - ГериЛидия - Гери
Готвач
2571k3731k1
Задушено-пържени гъби
Снимка: Лидия - Гери
2 / 7
04/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
Порции
1
"Ето как може да превърнете за минути гъбите във вкусно мезе или гарнитура"

Необходими Продукти

  • печурки - 500 г
  • масло - за пържене
  • сол
  • черен пипер
  • кимион
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват, почистват и нарязват.

Задушават се с малко вода.

Когато водата се изпари, се добавя маслото и се запържват.

Посоляват се и се ръсят с черен пипер, сол и кимион.

По желание може да се добави магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Мартина Тракова
Мартина Тракова
Един съвет от мен:Гъбите не се мият,изчеткват се.Измитата гъба става като варена. ;)
24.02.2016 23:56