Бърза торта със сладко от горски ягоди

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
162
272
125
298
04/02/2016
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 040
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • бишкоти - 12 бр.
  • конфитюр - 2 бурканчета от горски ягоди
  • мляко - 250 мл оризово
  • за украсата
  • кокосови стърготини
  • шоколадови пръчици
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бишкотите се редят плътно по дъното на тавичка и се напояват с оризовото мляко.

Съдът се прибира в хладилник за 15 минути, като през това време се разбива конфитюра.

След това с него се покриват бишкотите.

Тортата се украсява с кокосови стърготини и шоколадови пръчици.

Прибира се на хладно и може да се консумира след около час.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар