Начин на приготвяне
От ягодите се оставят няколко за украса. Тестото се размразява, разделя се на две и леко се разточва, за да е с размера на тавата.
Едната половина се покрива с хартия за печене и отгоре се слага по-малка тавичка, за да не се надигне тестото при печенето. Пече се 15 минути на 200 градуса.
Същото се прави и с другата част от тестото. Всяка част се разрязва на две. Така се получават четири кори.
Изварата се разбива със сметаната. Добавя се кафявата захар и се разбива до крем.
Сглобява се милфьой, като на първия блат се слага крем, върху него се поръсват ягоди. Похлупват се с втория блат, който също се намазва с крем и се поръсва с ягоди.
Същото се прави и с третия блат, а върху четвъртия се слагат ягодите за украса и се поръсват с пудра захар.