Панирани дюли

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
4k
959
3k
22/06/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 950
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме дюлите и ги нарязваме на кръгчета с дебелина ½ см.

Разбиваме яйцата, прибавяме прясното мляко, захарта и брашното. Трябва да получим тесто малко по-гъсто от тесто за палачинки.

Потапяме нарязаните дюли в сместа и пържим в силно сгорещено олио до зачервяване от двете страни.

Поръсваме с пудра захар и канела.

Рейтинг

5 0
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Станислава Вълкова
Вкусни се получават.
1
0