Мариновано свинско на грил с червено вино и балканска чубрица

09/02/2016
"Страшно сочно свинско! Чак не е за вярване "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо975
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на подходящи парчета.

Овкусете ги със сол и ги полейте с виното и зехтина.

Поръсете ги с чубрицата и ги оставете за около 1 час, за да си поемат от маринатата.

Изпечете ги на грил до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар