Апетитно агнешко в гювеч

11/02/2016
"Традицията повелява агнешко да се яде на Великден, но коремът ни настоява това да се прави доста по-често "
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо7 980
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете марината от изброените продукти. Накиснете месото и го ставете го да престои една нощ.

Сложете месото в гювеча. Наредете отгоре лука, гъбите и морковите, нарязани на кръгчета.

Добавете маслото, чаша бяло вино и останалата марината. Поръсете с млян черен пипер и сух джоджен.

Печете около 2 часа на 200 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар