Толстолоб в пергамент

NEVINEVI
Помощник Готвач
162
898
553
461
3
11/02/2016
"Просто загъвате в хартия и печете, а резултатът ще надмине всичките ви очаквания "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 553
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете разрези по рибата и я сложете в тава върху голямо парче хартия за печене. Овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок.

Нарежете магданоза, целината и остатъка от лимона и поръсете рибата с тях.

Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин.

В това време почистете морковите и резенето и ги нарежете на тънко. Направете дресинг от съставките и овкусете салатата.

Сервирайте като филетирате рибата полейте с получилия се при печенето сос и гарнирайте със салатата.

Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев грил тиган със сгъваема дръжка 26 см
22.99 лв.
Виж ››

Всяка кухня, в която няма място за голяма скара, може да отвори вратата си за компактен грил тиган. Практични размери, незалепващо покритие и здравословна храна са предимства, които всяко семейство трябва да може да си позволи. Това е целта и на алуминиевия грил тиган, с който готвенето е истинско удоволствие.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар