Толстолоб в пергамент

NEVINEVIПомощник Готвач1624983
11/02/2016
"Просто загъвате в хартия и печете, а резултатът ще надмине всичките ви очаквания "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 721
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете разрези по рибата и я сложете в тава върху голямо парче хартия за печене. Овкусете със сол, черен пипер и лимонов сок.

Нарежете магданоза, целината и остатъка от лимона и поръсете рибата с тях.

Полейте толстолоба с олиото и виното. Завийте хубаво рибата и печете на 200 градуса за 30-40 мин.

В това време почистете морковите и резенето и ги нарежете на тънко. Направете дресинг от съставките и овкусете салатата.

Сервирайте като филетирате рибата полейте с получилия се при печенето сос и гарнирайте със салатата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар