Пържен хек с кориандър

vladimir Petrovskivladimir Petrovski
Новак
44
21
44
12/02/2016
"Хем пържен, хем задушен - после ни кажете, че не сме истински майстори в приготвянето на риба "
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 958
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Режем рибата на порции и натриваме с подправки. Ароматизира се за 1 час. Овалваме в брашно и оставяме настрани за десет минути.

Пържим в силно загрято олио до готовност. Отцеждаме и поставяме в тенджера. На котлона с малко вода сваряваме перки, опашки, глави.

Прецеждаме бульона и добавяме към готовата риба. Котлона включваме на позиция 1 и задушаваме до извиране на течността.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ваня Георгиева
Много вкусна риба.
0
0