Яйца Капама

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
14/02/2016
"Яйца капама с вкус от едно време "
Приготвяне10 мин.
Готвене12 мин.
Общо22 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
16 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 937
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена16

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сваряват яйцата. Като изстинат се белят и се режат на две, по дължина. В тиган се слага олиото и маслото.

Като се загрее мазнината, се добавят черен пипер, малко кимион и сол на вкус. Слагат се половинките яйца с жълтъка надолу да се пържат около 5 мин.

Поръсват се с червен пипер. С лъжичка се взема от горещата мазнина и се поливат яйцата отгоре, докато се пържат.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Митко Джорджев
Супер!
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.05.2016 04:34
Правила съм ги така по рецепта, която ги назоваваше "яйца по мъжки" не знам защо иначе са вкусни
0
0
Илияна Димова
Не съм приготвяла така яйца, сигурно са вкусни и с масълце
0
0