Свинско с ориз във фурна

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
14/02/2016
"Зима или лято - няма никакво значение, защото свинското с ориз винаги е актуално"
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 576
  • Преглеждания за месеца147
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се дроби на парчета и се вари около 60 час.

В тава се слага олио да загрее, добавя се измитият ориз и леко се запържва.

Добавя се сол и черен пипер. Готовото месо се нарежда в тавата, настъргват се морковите и се слагат бучки масло.

Добавя се вода в съотношение 1:2 с ориза и се пече във фурна.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар