Начин на приготвяне
Тесто: Прясното мляко се слага да ври. Като бъде готово, се оставя да поизстине. Яйцата се разбиват и се добавят към млякото и се разбъркват.
Постепенно се добавя брашното, докато се получи полутечно тесто. С черпак се изсипва в загрято олио да се изпържи. Палачинките са готови.
Плънка: В купичка на водна баня се разтопяват шоколадът, маслото и млякото. Бананът се реже на колелца.
Заливка: Прясното мляко се слага да ври на тих огън. Като заври, се добавя захарта. В отделна чаша, в малко вода, се разтваря нишестето и се добавя към млякото. Постоянно се разбърква до сгъстяване и се отстранява от котлона.
В чиния се слага една палачинка като основа. Три от палачинките се намазват с разтопения шоколад, нареждат се колелца банани и се увиват на руло.
Слагат се върху първата палачинка. Заливат се с направения крем и се поръсват със смлени орехи.