Лесна лазаня от Равиоли

18/02/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 307
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • равиоли - 600 г
  • сос болонезе - 600 г
  • чедър - 200 - 300 г сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Покрийте основата на дълбока тава със слой от равиоли.

2. Покрийте ги с тънък слой сос Болонезе, разстелете го равномерно.

3. Поръсете с тънък слой от настърган Чедър над Сос Болонезе.

4. Поставете още един слой равиоли, последван от още един слой сос Болонезе.

5. Покрийте всичко това с останалото сирене Чедър.

6. Покрийте тавата с алуминиево фолио и се печете в предварително загрята фурна за 35 минути на 200 градуса.

7. Махнете алуминиевото фолио и се печете още 8-10 минути или докато сиренето отгоре се разтопи и запече.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар