Пай с ябълки

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
748
3k
1k
2k
6
18/02/2016
"Лесен пай с ябълки за малки, големи и още по-големи - май ви намерихме работа за този следобед"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 866
  • Преглеждания за месеца244
  • Преглеждания за седмицата121
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавят се олиото, ванилията и орехите.

Рендосват се ябълките и постепенно се добавя брашното и се разбърква.

Изсипва се в намазнена тава и се пече в умерена фурна.

След като бъде готово, се залива със сироп от компот.

Изчаква се малко да попие, маже се с течен шоколад и се поръсва обилно с пудра захар.

Вместо течен шоколад може и някакво сладко да се използва.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар