Паниран агнешки дроб

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
20/02/2016
"Сочен и вкусен паниран агнешки дроб, който направо си плаче за чаша добре изстудена бира и приятна компания "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 354
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата31
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкия дроб измивам и нарязвам на ивици или тънки плочки. В дълбока купа изсипвам парчетата дроб, обливам ги със студена вода и слагам лъжица оцет. Така престояват около половин час.

Измивам ги през няколко води и го оставям да се изцежда във гевгир. Така престоява отново около час и осолявам със сол.

Със солта трябва да престои поне два часа, за да си я поеме.

В чиния сипвам брашното и потапям всяко парче.

В широк тиган сипвам олио и като се загрее, слагам парчетата да се пържат.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Наталия Петрова
Да предполагам :) ще опитам месните ястия са ми слабост.
0
0
Ваня Георгиева
Благодаря! :) Не само изглежда а става вкусен и много мекичък по този начин.
0
0
Наталия Петрова
Изглежда много апетитно..
0
0